coffeum_om-oss

Storyn bakom gott kaffe från Coffeum

Vi som jobbar på Coffeum har många års erfarenhet av kaffebranschen och kaffemaskiner. Under de åren märkte vi att många kunder är missnöjda med sin kaffelösning. Problemet är nästan alltid att servicen inte är tillräckligt bra. Maskiner som står stilla i väntan på att fixas, fel val av maskin, avtal som säger att du inte får byta maskin, för låg kapacitet. Det var inte okej, tyckte vi.

Därför startade vi Coffeum 2009. För att det saknades en leverantör som fokuserar på det allra viktigaste för att få bra kaffe på jobbet: Service och personligt engagemang. Och för att vi ville fylla den luckan, eftersom det är mycket roligare att göra kunderna nöjda än att bara sälja kaffe och maskiner.

Snabb installation

kaffemaskinMed våra omsorgsfullt utvalda maskiner erbjuder vi rätt kaffelösningar för alla typer av arbetsplatser, stora som små.

Kontakta oss
Erbjudande

coffeum_produkt-kaffe_sellupJust nu erbjuder vi dig som ny kund 1000 koppar gratis kaffe plus startpaket med Te, mjölk mm.

Kontakta oss
Bästa serviceavtalet

coffeum_produkt-kaffe_sellup-serviceMed en inställsetid på 3 timmar och en serviceintervall varannan vecka så garanterar vi dig det bästa och mest prisvärda serviceavtalet i branchen.

Kontakta oss