Vår service – hjärtat i gott kaffe på jobbet

Utan kaffe stannar Sverige. Det vet vi, och vi vet också att det är servicen som är hjärtat i att fixa bra kaffe på jobbet. Därför har vi serviceavtal som är väldigt svårslagna vad gäller snabbhet och engagemang. Och en personlig, familjär känsla som gör det enkelt att ha kontakt med oss. Vi gör helt enkelt allt för att garantera att ni alltid får kaffe. Gott kaffe. Dag efter dag, kopp efter kopp.

Vi kommer inom tre timmar
Vi vågar lova att ingen matchar vår snabbhet. Vardagar mellan 8 och 17 kommer vi inom tre timmar, vare sig kaffet tagit slut eller det är något problem med er maskin.

Vi servar två gånger i månaden
Det absolut viktigaste för oss är att ni alltid har kaffe ni är nöjda med. Nyckeln till det är att förebygga och minimera driftstopp. Så när andra servar sina kunder en gång i månaden, gör vi det dubbelt så ofta.

Vi har provsmakning för nya kunder
För nya kunder håller vi en liten aktivitet med provsmakning och kaffeinspiration för alla medarbetare som kan och vill delta. En kul aktivitet där vi också visar hur ni använder er kaffemaskin.

Champagne ska vara kall, torr och gratis, sa Winston Churchill. Kaffe ska vara gott, hett och enkelt, säger vi.

Snabb installation

kaffemaskinMed våra omsorgsfullt utvalda maskiner erbjuder vi rätt kaffelösningar för alla typer av arbetsplatser, stora som små.

Kontakta oss
Erbjudande

coffeum_produkt-kaffe_sellupJust nu erbjuder vi dig som ny kund 1000 koppar gratis kaffe plus startpaket med Te, mjölk mm.

Kontakta oss
Bästa serviceavtalet

coffeum_produkt-kaffe_sellup-serviceMed en inställsetid på 3 timmar och en serviceintervall varannan vecka så garanterar vi dig det bästa och mest prisvärda serviceavtalet i branchen.

Kontakta oss