Frukt på jobbet


Offertförfrågan!

Frukt på jobbet. I den här mixade blandningen kan alla hitta sin favoritfrukt. Coffeum väljer alltid ut den frukt som är bäst för säsongen. Bananer, apelsiner, päron, clementiner, äpple och druvor finns ofta i korgen. En eller två säsongs frukter, t ex plommon, persikor, kiwi eller nektariner, ingår också. Vill du göra kontoret mer produktivt och inbjudande? Letar du efter ett sätt att öka arbetsmoralen bland dina medarbetare? Att få färsk frukt levererad till kontoret är ett utmärkt sätt att visa dina anställda att du bryr dig om deras välbefinnande!

Vi erbjuder kontor en bekväm lösning för att leverera frukt & kaffelösningar direkt till arbetsplatsen. Denna problemfria tjänst gör det enkelt för företag av alla storlekar att få tillgång till färska, hälsosamma produkter utan den extra stressen av planering och förberedelser. Kontakta oss här!

Frukt på jobbet till företag & kontor

 

Small


Passar perfekt det lilla kontoret på 1-10 anställda.
149:- för 6kg

Medium


Passar bra för kontoret med 10-15 anställda.
231:- för 9kg

Large


Passar bra för det lite större kontoret med 15-20 anställda.
289:- för 11kg

Coffeum erbjuder kontor & företag en bekväm lösning för att leverera frukt och grönsaker direkt till arbetsplatsen. Denna problemfria tjänst gör det enkelt för företag av alla storlekar att få tillgång till färska, hälsosamma produkter utan den extra stressen av planering och förberedelser. Teamet på Coffeum är stolta över att kunna erbjuda sina kunder kvalitetsfrukter. I deras sortiment finns säsongens favoriter som äpplen, apelsiner, päron, paprika, tomater med mera. Alla deras produkter inspekteras noggrant innan de förpackas i speciella behållare som är utformade för att bevara fräschheten under leveransen.

Förutom att tillhandahålla färska produkter erbjuder Coffeum också flexibla leveransscheman så att kunderna kan välja hur ofta de vill ha leveranser skickade. Vill du även erbjuda gott kaffe på arbetsplatsen så har vi stort utbud av kaffemaskiner och vattenautomater. Detta gör att företag kan hålla sig med färska livsmedel utan att behöva oroa sig för att ta slut eller beställa för mycket. Företagets kundtjänst ser till att alla beställningar behandlas snabbt och effektivt så att kunderna aldrig behöver vänta länge på sina beställningar.

Kontakta oss här! Följ oss på sociala kanaler här!


Få säsongens frukter levererade till jobbet - Enkelt & bekvämt. Välj mellan våra tre olika fruktkorgar

Kontakta oss!