Kaffe som får dig att längta till jobbet!


Offertförfrågan!

Våra maskiner – lösningar för stora och små företag Hur många är ni? När och hur dricker ni kaffe? Alla på en gång eller då och då? Kaffe till personalköket och/eller lite finare till besökare? Vi på Coffeum har kaffelösningar för alla typer av arbetsplatser och kaffekulturer. Med en ställtid  på 3 timmar och en serviceintervall varannan vecka så garanterar vi dig det bästa och mest prisvärda serviceavtalet i branschen.

Här ser du ett urval av kaffe maskiner – Vi har många fler så kontakta oss så hittar vi en maskin som passar just dig!

Coffeum small

Coffeum Small finns i flera modeller och kombinationer som passar företag upp till 10 anställda. Coffeum Small finns att få som instant (frystorkat kaffe) , färskbryggt (bönor eller malet kaffe). Brett sortiment för alla smaker. Kaffe som bryggs från nymalda hela bönor får en mustigare kaffesmak. I menyn finns att få ett stort urval av drycker.
Denna kaffelösning är för det mindre företaget med 1-10 anställda.

Pris från 299:-/Månad

Coffeum Medium

Coffeum Medium finns i flera modeller och kombinationer som passar företag upp till 50 anställda. Coffeum Medium finns att få som instant (frystorkat kaffe) , färskbryggt (bönor eller malet kaffe), eller espressobrygg. Brett sortiment för alla smaker. Kaffe som bryggs från nymalda hela bönor får en mustigare kaffesmak och en härlig crema på toppen. I menyn finns att få ett stort urval av drycker.
Denna kaffelösning är idealisk för företaget med 10-50 anställda.
Pris från 399:-/Månad.

Coffeum Large

Coffeum Large finns i flera modeller och kombinationer som passar företag med 40-100 anställda. Coffeum Large finns att få som instant (frystorkat kaffe) , färskbryggt (bönor eller malet kaffe). Brett sortiment för alla smaker. Kaffe som bryggs från nymalda hela bönor får en mustigare kaffesmak. I menyn finns att få ett stort urval av drycker.
Den perfekta kaffelösningen för det stora företaget med 40-100 anställda.

Pris offereras.

Coffe Soul

Image
Läs mer!

WMF 1500

Image
Läs mer!
 
 

Kaffe som får dig att längta till jobbet!


Kontakta oss!