Hyra kaffeautomat Södertälje


Offertförfrågan!

Vi tror att bra service och rätt utrustning är nyckeln till riktigt gott kaffe. På Coffeum har vi stor kunskap och lång erfarenhet inom uthyrning av kaffeautomater till olika arbetsplatser i Södertälje. Våra kaffeautomater utmärker sig med hög kvalitet och prestanda. Även om man föredrar kaffe, te eller choklad så kan man med oss på Coffeum hyra en kaffeautomat som lever upp till alla era krav och behov.

För nya kunder arrangerar vi ett möte som omfattar kaffeinspiration och provsmakning. Ett ypperligt tillfälle att ta del av instruktionerna för hur ni använder kaffeautomaten och vad den har att erbjuda. Avsikten med mötet är att underlätta ert val av vilken kaffeautomat som passar er arbetsplats.

HYRA KAFFEAUTOMAT SÖDERTÄLJE

Hyra kaffeautomat Södertälje - KAFFE SOM FÅR DIG ATT LÄNGTA TILL JOBBET!

Under våra år inom branschen har vi stött på en rad olika exempel där servicen inte har hållit måttet. Ända från starten har vi funnit ett flertal missbelåtna kaffedrickare på olika arbetsplatser där kaffeautomatens utbud varit begränsat.

Vi kunde snabbt identifiera att en del befintliga leverantörer inte verkade prioritera det som vi tycker är två mycket centrala delar för att kunna leverera suveränt kaffe: personligt engagemang och fulländad service! Med det som utgångspunkt startade vi under 2009 upp Coffeum och har sedan dess försett arbetsplatser i Södertälje med kompletta kaffelösningar.

Ta gärna kontakt med oss på Coffeum när ni vill hyra kaffeautomat till er arbetsplats i Södertälje.


Kaffe som får dig att längta till jobbet!


Kontakta oss!