Hyra kaffeautomat Stockholm


Offertförfrågan!

Är det något vi verkligen har förstått under våra år i branschen så är det att Sverige stannar utan kaffe! Vi tror att god service och rätt typ av kaffe är nyckeln. Inom Coffeum har vi stor kunskap och erfarenhet när det gäller uthyrning av kaffeautomater, vilket vi gör till både stora och små företag i Stockholm. Vårt kaffesortiment utmärker sig av hög kvalitet och som rykande hett. Även om man föredrar kaffe, te eller choklad så kan man tillsammans med oss på Coffeum hyra en kaffeautomat som lever upp till samtliga krav och behov.

Kaffesortiment som vi har valt att erbjuda kommer från Arvid Nordquist. Främst för att det garanterar välsmakande kaffe, men även för att erbjuda ett komplett sortiment där många kaffesorter är Fairtrade- och KRAV-märkta, samt ekologiskt odlade och 100 % klimatkompenserade.

För er som ny kund hos oss kan vi arrangera ett möte som omfattar provsmakning och kaffeinspiration för alla som är intresserade av att delta. Där ger vi instruktioner för hur ni använder er nya kaffeautomat och vad våra kaffeautomater har att erbjuda. Vårt syfte med detta är att underlätta för er när ni ska välja vilken kaffeautomat som ni önskar att hyra.

HYRA KAFFEAUTOMAT STOCKHOLM

Hyra kaffeautomat Stockholm - KAFFE SOM FÅR DIG ATT LÄNGTA TILL JOBBET!

Många arbetsplatser upplever att befintliga kaffeautomater inte håller måttet. Det kan röra sig om utebliven service, fel typ av kaffeautomat eller krångliga avtal. Vi märkte dessa brister hos en rad befintliga leverantörer på marknaden vilket ledde till att vi 2009 startade Coffeum.

Vi ville med Coffeum åtgärda dessa brister genom att erbjuda kaffeautomater i Stockholm av hög kvalitet samt ett personligt engagemang. Är ni av intresse att hyra en kaffeautomat till er arbetsplats i Stockholm? Då är ni varmt välkomna att kontakta oss på Coffeum. Vi besvarar eventuella frågor och berättar gärna närmare om vårt sortiment.


Kaffe som får dig att längta till jobbet!


Kontakta oss!