Hyra kaffeautomat Västerås


Offertförfrågan!

Hyra kaffeautomat – Smidigt och enkelt. En kaffeautomat från Coffeum utmärker sig genom kvalitet och hög prestanda. Oavsett om man föredrar kaffe, te eller choklad så kan man genom oss hyra en kaffeautomat som motsvarar alla era krav och behov.

Med oss finns möjligheten att prova någon av våra kaffeautomater helt utan kostnad eller köptvång. Under tiden bjuder vi på kaffet då vi känner oss säkra att ni blir nöjda.

Vi kan dessutom arrangera en aktivitet där alla på jobbet, som vill och kan vara med, är välkomna att delta i kaffeinspiration och avsmakning. Syftet med detta är att underlätta för er när ni ska välja kaffeautomat till er arbetsplats.

HYRA KAFFEAUTOMAT VÄSTERÅS

Hyra kaffeautomat Västerås - KAFFE SOM FÅR DIG ATT LÄNGTA TILL JOBBET!

Vi tror att bra service och rätt utrustning är nyckeln till riktigt gott kaffe. Ända från starten har vi uppmärksammat ett flertal missbelåtna kaffedrickare på olika arbetsplatser där kaffeautomatens utbud varit begränsat. Detta blev vår startpunkt och vi startade upp Coffeum under 2009. Idag är vi en väletablerad leverantör av kaffeautomater till både stora och små företag i Västerås.

Inom Coffeum råder en konstant strävan efter att leverera ultimata kaffelösningar till våra kunder i kombination med regelbundet utförd service- dubbelt så ofta som övriga leverantörer! Kontakta oss om ni är intresserad av att hyra kaffeautomat. Vår förhoppning är att ni känner en trygghet med oss och att ni äntligen får en kaffeautomat som ger bra kaffe som smakar gott.

Hör gärna av er till oss på Coffeum vid intresse av att hyra kaffeautomat till er arbetsplats i Västerås.


Kaffe som får dig att längta till jobbet!


Kontakta oss!