Hyra kaffemaskin Uppsala


Offertförfrågan!

Utan kaffe stannar Sverige. Under våra år inom branschen är det något vi verkligen har förstått, och vi vet också att det är servicen som är hjärtat i bra kaffe på jobbet. Vi på Coffeum har många års erfarenhet av att hyra ut kaffemaskiner till små som stora företag i Uppsala.

Kaffe från Coffeum kännetecknas av rykande het kvalitet. Vi erbjuder allt ni behöver för pauserna på jobbet. Oavsett om ni föredrar hela bönor, malet eller kapslar. Med oss spelar det ingen roll om man är kaffe-, choklad- eller tedrickare, med oss kan ni hyra en kaffemaskin som uppfyller alla era behov.

Vi arbetar med närhet till våra kunder och finns snabbt på plats när vi behövs och genomför kontinuerlig service av er kaffemaskin, dubbelt så ofta som andra leverantörer.

För alla nya kunder hos oss på Coffeum arrangerar vi en liten aktivitet med provsmakning och kaffeinspiration för de medarbetare som vill delta. Där visar vi också hur ni använder er nya kaffemaskin.

Allt för att underlätta i ert val när ni ska hyra kaffemaskin.

HYRA KAFFEMASKIN UPPSALA

Hyra kaffemaskin Uppsala - KAFFE SOM FÅR DIG ATT LÄNGTA TILL JOBBET!

Vi har stött på många olika fall, som exempelvis kaffemaskiner i behov av service, fel val av kaffemaskin, för låg kapacitet, avtal som försvårar att byta kaffemaskin etc. Även att de saknade fokusering på det allra viktigaste för att kunna ge riktigt bra kaffe på arbetsplatsen, nämligen service och personligt engagemang.

Detta kändes inte okej. Vi ville fylla den luckan, eftersom att det är mycket viktigare och roligare att göra kunderna nöjda än att bara sälja kaffe och maskiner. Detta ledda till att vi startade Coffeum 2009.

Är ni intresserade av att hyra en kaffemaskin i Uppsala? Hör då av er till oss på Coffeum!


Kaffe som får dig att längta till jobbet!


Kontakta oss!