Hyra kaffemaskin Västerås


Offertförfrågan!

Under våra år inom branschen har vi insett att Sverige stannar utan kaffe samt att många är missnöjda med det kaffe som finns på jobbet. Vi på Coffeum har flera års erfarenhet av att hyra ut kaffemaskiner till små som stora företag i Västerås.

Kaffe från Coffeum utmärker sig genom rykande het kvalitet. Vi kan erbjuda allt ni behöver för jobbets pauser. Oberoende av om ni föredrar kaffe, choklad eller te så kan ni genom oss hyra en kaffemaskin som uppfyller samtliga krav.

För er som ny kund hos oss på Coffeum kan vi arrangera en liten aktivitet innehållande provsmakning och kaffeinspiration för de medarbetare som vill och kan delta. I den visar vi också hur er nya kaffemaskin fungerar och vad exakt den har att erbjuda. Detta för att underlätta i ert val när ni ska bestämma vilken kaffemaskin ni vill hyra.

HYRA KAFFEMASKIN VÄSTERÅS

Hyra kaffemaskin Västerås - KAFFE SOM FÅR DIG ATT LÄNGTA TILL JOBBET!

Många arbetsplatser upplever att befintliga kaffemaskiner inte håller måttet. Det kan röra sig om utebliven service, fel typ av kaffeautomat eller krångliga avtal. Vi märkte dessa brister hos en rad befintliga leverantörer på marknaden vilket ledde till att vi 2009 startade Coffeum.

Vi ville med Coffeum åtgärda dessa brister genom att erbjuda kaffemaskiner av hög kvalitet samt ett personligt engagemang.

Är ni intresserade av att hyra en kaffemaskin i Västerås? Då är ni varmt välkomna att höra av er till oss på Coffeum. Vi hjälper er!


Kaffe som får dig att längta till jobbet!


Kontakta oss!