Kaffe på jobbet Södertälje


Offertförfrågan!

Vi erbjuder kaffe på jobbet i Södertälje. 2009 startades Coffeum upp i och med ett uppmärksammande av att många kaffedrickare på olika arbetsplatser runt om i Uppsala verkade känna missnöje med vad som erbjöds. Snabbt hittade vi en rad brister hos befintliga leverantörer som verkade sakna fokus på vad vi anser är viktiga för att kunna leverera riktigt bra kaffe- nämligen personligt engagemang och såväl rätt, som god service.

Under tiden som bolaget grundades blev detta riktlinjerna i vår verksamhet och idag är vi en väletablerad leverantör av kaffe till små och stora företag i Södertälje. Vår ambition är att leverera ultimata kaffelösningar till våra kunder. Vår förhoppning är att ni känner trygghet med oss och att ni får välsmakande kaffe av hög kvalitet.

”Champagne ska vara kall, torr och gratis”, sa Winston Churchill.
”Kaffe ska vara gott, hett och enkelt”, säger vi på Coffeum.

KAFFE PÅ JOBBET SÖDERTÄLJE

Kaffe på jobbet Södertälje - KAFFE SOM FÅR DIG ATT LÄNGTA TILL JOBBET!

Vårt kaffe utmärker sig som kvalitativt och hett. Vi utlovar ett komplett sortiment för välsmakande kaffe på jobbet och naturligtvis kan vi erbjuda kaffesorter som är Fairtrade- och KRAV-märkta Även ekologiskt odlade och 100 % klimatkompenserade.

Är ni intresserade av att prova någon av våra kaffeautomater finns möjligheten att prova en helt utan kostnad eller köptvång! Vi känner oss så pass säkra på att ni blir nöjda att vi bjuder på kaffet under tiden. Vi kan även arrangera ett möte där alla på er arbetsplats i Uppsala är välkomna att delta i inspiration och avsmakning av vårt sortiment av kaffe. Tanken med mötet är att underlätta för er när ni ska välja vilken kaffeautomat som känns mest passande på ert jobb.

Bli nöjd med kaffet på jobbet en gång för alla. Hjärtligt välkomna att ta kontakt med oss på Coffeum för ytterligare information och handledning i Södertälje.


Kaffe som får dig att längta till jobbet!


Kontakta oss!