Kaffe på jobbet Stockholm


Offertförfrågan!

Kaffe på jobbet i Stockholm. Något vi verkligen har förstått under våra år i denna bransch är att Sverige stannar utan sitt kaffe! Nyckeln till riktigt bra kaffe på jobbet tror vi är dels är bra kaffe, men också rätt service. Vårt kaffesortiment kännetecknas av sin höga kvalitet. Vi garanterar ett komplett sortiment för välsmakande kaffe på jobbet där många kaffesorter är Fairtrade- och KRAV-märkta, samt ekologiskt odlade och 100 % klimatkompenserade.

Med oss på Coffeum finns möjligheten att prova någon av våra kaffemaskiner, helt utan kostnad eller köptvång! Under tiden bjuder vi på kaffet. Så pass säkra känner vi oss på att ni blir nöjda.

Vi kan även arrangera ett möte där alla på jobbet, som vill och kan vara med, får ta del av kaffeinspiration och avsmakning av vårt utbud av kaffe. Detta med syftet att underlätta för er när ni ska välja vilken kaffemaskin som passar bäst på ert jobb.

KAFFE PÅ JOBBET STOCKHOLM

Kaffe på jobbet Stockholm - KAFFE SOM FÅR DIG ATT LÄNGTA TILL JOBBET!

Vi vet vad som krävs för riktigt gott kaffe på jobbet. Många arbetsplatser upplever att befintliga kaffemaskiner inte håller måttet. Det kan röra sig om utebliven service, fel typ av kaffeautomat, fel typ av kaffe eller krångliga avtal. Vi märkte dessa brister hos en rad befintliga leverantörer på marknaden.

Med detta som utgångspunkt startade vi upp Coffeum och vi är idag en väletablerad leverantör av kaffe till stora som små arbetsplatser runt om i Stockholm. Inom Coffeum strävar vi ständigt efter att leverera ultimata kaffelösningar till våra kunder med kontinuerligt utförd service. Närmare bestämt dubbelt så ofta som marknadens övriga leverantörer! Förhoppningen är att ni tillsammans med oss känner trygghet i att få kaffe av hög kvalitet, som också smakar gott. Vi kan snabbt infinna oss när ni behöver hjälp med service och rådgivning.

Vill ni också få bättre kaffe på jobbet?

Bli nöjd med kaffet på jobbet- en gång för alla! Ni är varmt välkomna att höra av er till oss på Coffeum för vidare information och assistans. Vi levererar till små som stora företag i Stockholm.


Kaffe som får dig att längta till jobbet!


Kontakta oss!