kaffeleverantörer till företag

Kaffeleverantörer till företag i Uppsala, Stockholm, Norrtälje, Västerås och Södertälje.


Offertförfrågan!

Kaffeleverantörer till företag i Uppsala, Stockholm, Norrtälje, Västerås och Södertälje. ledande leverantör av kaffelösningar och närliggande tjänster till arbetsplatser. Vi samarbetar med alla de stora kafferosterierna för att sätta guldkant på våra kunders vardag. Utöver kaffe, erbjuder vi friskt kallt vatten och ett rikt sortiment av kringliggande produkter. Vi hjälper dig att hitta en lösning som passar din arbetsplats oavsett vilka krav ni har.

Coffeum är en rikstäckande kaffeleverantör med ett brett sortiment av kaffemaskiner för kontor, industri, restaurang, hotell och cafeér.

Vi har dessutom ett eget rosteri där vi tar fram kaffebönor för både vanligt caffe och espresso.

Våra kaffeautomater är både innovativa och lättanvända för att kunna erbjuda ett utsökt kaffe utan några konstigheter. Kvalitet och hetta beskriver vårt kaffe perfekt. Vårt kaffeutbud garanterar välsmakande kaffe där ni kan välja Fairtrade- och KRAV-märkta, samt ekologiskt odlade och 100 % klimatkompenserade.

Bli nöjd med kaffet på jobbet en gång för alla. Coffeum  din kaffeleverantörer till företag i Uppsala, Stockholm, Norrtälje, Västerås och Södertälje. Testa kostnadsfritt och utan köptvång! Vi känner oss övertygade om att ni blir belåtna och bjuder därför på kaffet under tiden.

Vi kan arrangera en träff där alla på jobbet är välkomna till inspiration och provsmakning på kaffe från våra kaffeautomater. Vårt syfte med detta är att göra det lättare för er att välja vilken kaffeautomat ni vill hyra för bättre hyra kaffeautomat.

Vill du veta mer vad vi kan erbjuda som kaffeleverantör i Uppsala, Stockholm, Norrtälje, Västerås och Södertälje.

Minsta möjliga påverkan på miljön, det är vårt mål som vi hela tiden strävar efter. Miljöpolicyn är därför en viktig vägledning i vårt miljöarbete och en självklar del i våra värderingar.

  • Miljöhänsyn ska genomsyra hela Coffeums verksamhet och vi ska kontinuerligt förbättra vår verksamhet vad gäller miljöhänsyn.
  • Vi har ett sortiment inriktat på ekologiskt odlade, 100 % klimatkompenserade, UTZ-märkta, Fairtrade- och Kravmärkta kaffesorter.
  • Vi minimerar utsläpp genom effektiva leveransrutter.
  • Vi minimerar avfall genom att återvinna förpackningar och minimera antalet förpackningar vid inköp.
  • Vi källsorterar så mycket som möjligt av material och komposterar kaffesump.
  • Vi sparar resurser och energi genom att minska användningen av icke förnybara material och förbruka så lite som möjligt av papper och annat material.
  • I våra inköp väljer vi varor och tjänster från leverantörer som har en bra miljöpolicy och erbjuder miljömärkta och/eller återvinningsbara produkter.
  • Vi ska utbilda och informera alla medarbetare så att de kan följa vår miljöpolicy.
  •  Alla maskiner ska vara energideklarerade och våra maskinleverantörer ska minst uppfylla ISO 9001 och ISO 14001.

Vi är öppna med vårt miljöarbete gentemot medarbetare, kunder och leverantörer och har en dialog med våra kunder och samarbetspartners för att tillsammans bidra till en hållbar framtid.

kaffeleverantör i Uppsala, Stockholm, Norrtälje, Västerås och Södertälje

Kaffe som får dig att längta till jobbet!


Kontakta oss!