Kaffemaskin på jobbet Västerås


Offertförfrågan!

Våra kaffeautomater är både innovativa och lättanvända för att kunna erbjuda ett utsökt kaffe utan några konstigheter. Kvalitet och hetta beskriver vårt kaffe perfekt. Vårt kaffeutbud garanterar välsmakande kaffe där ni kan välja Fairtrade- och KRAV-märkta, samt ekologiskt odlade och 100 % klimatkompenserade.

Bli nöjd med kaffet på jobbet en gång för alla. Med oss på Coffeum kan ni prova kaffemaskin på jobbet Västerås kostnadsfritt och utan köptvång! Vi känner oss övertygade om att ni blir belåtna och bjuder därför på kaffet under tiden.

Vi kan arrangera en träff där alla på jobbet är välkomna till inspiration och provsmakning på kaffe från våra kaffeautomater. Vårt syfte med detta är att göra det lättare för er att välja vilken kaffeautomat ni vill hyra för bättre kaffemaskin på jobbet Västerås.

KAFFEMASKIN PÅ JOBBET VÄSTERÅS

Kaffemaskin på jobbet Västerås - KAFFE SOM FÅR DIG ATT LÄNGTA TILL JOBBET!

Oberoende av vilken typ av kaffe man föredrar kan vi erbjuda automater för alla smaker. Vi insåg snabbt hur många det fanns som inte kände sig helt nöjda med kaffet på jobbet och ville ändra på detta. Med unik kunskap om kaffe hyr vi ut kaffemaskiner till små och stora företag, vilket vi har gjort sedan starten 2009.

Många arbetsplatser upplever att befintliga kaffemaskiner inte håller måttet. Det kan röra sig om utebliven service, fel typ av kaffeautomat eller krångliga avtal.

Vi märkte dessa brister hos en rad befintliga leverantörer på marknaden vilket ledde till att vi 2009 startade Coffeum. Vi ville med Coffeum åtgärda dessa brister genom att erbjuda kaffemaskin på jobbet Västerås av hög kvalitet och med ett personligt engagemang. Varmt välkomna till Coffeum för ytterligare information och rådgivning om Kaffemaskin på jobbet Västerås.


Kaffe som får dig att längta till jobbet!


Kontakta oss!