Kaffemaskiner Stockholm


Offertförfrågan!

Utan kaffe stannar Sverige. Ja, är det något vi verkligen har förstått under våra år inom kaffebranschen så är det just det, samt att nyckeln till riktigt bra kaffe är god service. Våra innovativa och lättanvända kaffemaskiner är särskilt utformade för att erbjuda perfekt bryggt kaffe av de bästa bönorna. Kaffemaskinerna finns i en rad olika storlekar och modeller att välja mellan, med olika funktion och prestanda.

Vi på Coffeum kan erbjuda allt som dagens fikaraster behöver. Oberoende av om man föredrar kaffe, te eller choklad så kan ni hyra en kaffemaskin som uppfyller samtliga av era krav och behov. Vi hyr ut kaffemaskiner till såväl små och stora företag i Stockholm, vilket vi har gjort sedan starten 2009.

KAFFEMASKINER STOCKHOLM

Kaffemaskiner Stockholm - KAFFE SOM FÅR DIG ATT LÄNGTA TILL JOBBET!

Hög kvalitet och rykande hett beskriver vårt kaffe perfekt. Kaffet som vi har valt att erbjuda kommer från Arvid Nordquist. Huvudsakligen för att det garanterar mycket gott kaffe, men också för att kunna erbjuda ett komplett sortiment där många sorter är Fairtrade- och KRAV-märkta, samt ekologiskt odlade och 100 % klimatkompenserade.

Med Coffeum har ni möjlighet att prova någon av våra kaffemaskiner i Stockholm- helt utan kostnad eller köptvång! Givetvis bjuder vi på kaffet under tiden. Så pass säkra känner vi oss på att ni blir belåtna. Vid intresse kan vi även arrangera ett möte där alla är välkomna att ta del av inspiration och provsmakning från våra kaffemaskiner. Detta med syftet att underlätta för er när ni ska välja vilken kaffemaskin som passar bäst på er arbetsplats.

Är ni intresserade av våra kaffemaskiner i Stockholm? Vänd er då till oss på Coffeum, så hjälper vi er!


Kaffe som får dig att längta till jobbet!


Kontakta oss!