Kaffemaskiner till Företag


Offertförfrågan!

Lättanvända kaffemaskiner till företag. Coffeum är en av de ledande leverantörerna av kaffemaskiner till företag. Våra kaffemaskiner är både innovativa och lättanvända för att kunna erbjuda ett perfekt bryggt kaffe utan konstigheter. Kaffemaskinerna finns i en rad olika utföranden att välja mellan, i olika storlekar med olika funktion.

Kvalitet och hetta beskriver vårt kaffe perfekt. Vårt kaffeutbud garanterar välsmakande kaffe där många sorter är Fairtrade- och KRAV-märkta, samt ekologiskt odlade och 100 % klimatkompenserade. Med oss på Coffeum har ert företag möjlighet att prova våra kaffemaskiner- kostnadsfritt och utan köptvång! Vi känner oss säkra på att ni blir nöjda, därför bjuder på kaffet under tiden.

Kaffemaskiner till företag med alla smaker. Om ni önskar kan vi arrangera ett möte där alla är välkomna att delta i provsmakning av kaffe från våra kaffemaskiner. Syftet med detta är att underlätta för er när ni ska välja vilken kaffemaskin ni vill hyra till företaget.

Oberoende av om ni föredrar kaffe, te eller choklad på ert företag så kan så kan vi erbjuda kaffemaskiner för alla smaker.

KAFFEMASKINER TILL FÖRETAG

Kaffemaskiner till Företag - KAFFE SOM FÅR DIG ATT LÄNGTA TILL JOBBET!

Kontakta oss angående kaffemaskiner till företag. Många arbetsplatser upplever att befintliga kaffemaskiner inte håller måttet. Det kan röra sig om utebliven service, fel typ av kaffeautomat eller krångliga avtal.

Vi märkte dessa brister hos en rad befintliga leverantörer på marknaden vilket ledde till att vi 2009 startade Coffeum. Vi ville med Coffeum åtgärda dessa brister genom att erbjuda kaffemaskiner till företag av hög kvalitet samt ett personligt engagemang.


Kaffe som får dig att längta till jobbet!


Kontakta oss!