Kaffemaskin på jobbet


Offertförfrågan!

Kaffe på jobbet är viktigt. Våra kaffeautomater är både innovativa och lättanvända för att kunna erbjuda ett utsökt kaffe utan några konstigheter. Kvalitet och hetta beskriver vårt kaffe perfekt. Vårt kaffeutbud garanterar välsmakande kaffe där ni kan välja Fairtrade- och KRAV-märkta, samt ekologiskt odlade och 100 % klimatkompenserade.

Bli nöjd med kaffet på jobbet en gång för alla. Med oss på Coffeum kan ni prova våra kaffeautomater för gott kaffe på jobbet kostnadsfritt och utan köptvång! Vi känner oss övertygade om att ni blir belåtna och bjuder därför på kaffet under tiden. Vi kan arrangera en träff där alla på jobbet är välkomna till inspiration och provsmakning på kaffe från våra kaffeautomater. Vårt syfte med detta är att göra det lättare för er att välja vilken kaffeautomat ni vill hyra för bättre kaffe på jobbet.

Kaffemaskin på jobbet

Kaffemaskin på jobbet - KAFFE SOM FÅR DIG ATT LÄNGTA TILL JOBBET!

Oberoende av vilken typ av kaffe man föredrar kan vi erbjuda kaffemaskiner för alla smaker. Vi insåg snabbt hur många det fanns som inte kände sig helt nöjda med kaffet på jobbet och ville ändra på detta. Med unik kunskap om kaffe hyr vi ut kaffemaskiner till små och stora företag, vilket vi har gjort sedan starten 2009.

Många arbetsplatser upplever att befintliga kaffemaskiner inte håller måttet. Det kan röra sig om utebliven service, fel typ av kaffemaskin eller krångliga avtal. Vi märkte dessa brister hos en rad befintliga leverantörer på marknaden vilket ledde till att vi 2009 startade Coffeum. Vi ville med Coffeum åtgärda dessa brister genom att erbjuda kaffe på jobbet av hög kvalitet och med ett personligt engagemang.

Våra maskiner – lösningar för stora och små företag Hur många är ni? När och hur dricker ni kaffe? Alla på en gång eller då och då? Kaffe till personalköket och/eller lite finare till besökare? Vi på Coffeum har kaffelösningar för alla typer av arbetsplatser och kaffekulturer. Med en ställtid  på 3 timmar och en serviceintervall varannan vecka så garanterar vi dig det bästa och mest prisvärda serviceavtalet i branschen. Här ser du ett urval av kaffe maskiner - Vi har många fler så kontakta oss så hittar vi en maskin som passar just dig! Varmt välkomna till Coffeum för ytterligare information och rådgivning & följ oss gärna på socialamedier

Coffeum small

Coffeum Small finns i flera modeller och kombinationer som passar företag upp till 10 anställda. Coffeum Small finns att få som instant (frystorkat kaffe) , färskbryggt (bönor eller malet kaffe). Brett sortiment för alla smaker. Kaffe som bryggs från nymalda hela bönor får en mustigare kaffesmak. I menyn finns att få ett stort urval av drycker.
Denna kaffelösning är för det mindre företaget med 1-10 anställda.

Pris från 299:-/Månad

Jura

Image
Kaffebönor, espresso, choklad, mjölk

Läs mer!

SF12

Image
Kaffebönor, espresso, choklad, mjölk

Läs mer!

virtu instant

Image
Kaffebönor, espresso, choklad, mjölk

Läs mer!

Coffeum Medium

Coffeum Medium finns i flera modeller och kombinationer som passar företag upp till 50 anställda. Coffeum Medium finns att få som instant (frystorkat kaffe) , färskbryggt (bönor eller malet kaffe), eller espressobrygg. Brett sortiment för alla smaker. Kaffe som bryggs från nymalda hela bönor får en mustigare kaffesmak och en härlig crema på toppen. I menyn finns att få ett stort urval av drycker.
Denna kaffelösning är idealisk för företaget med 10-50 anställda.
Pris från 399:-/Månad.

Nio 20.2

Image
Kaffebönor, espresso, choklad, mjölk

Läs mer!

Evo

Image
Kaffebönor, espresso, choklad, mjölk

Läs mer!

Jura x3

Image
Kaffebönor, espresso, choklad, mjölk

Läs mer!

Coffeum Large

Coffeum Large finns i flera modeller och kombinationer som passar företag med 40-100 anställda. Coffeum Large finns att få som instant (frystorkat kaffe) , färskbryggt (bönor eller malet kaffe). Brett sortiment för alla smaker. Kaffe som bryggs från nymalda hela bönor får en mustigare kaffesmak. I menyn finns att få ett stort urval av drycker.
Den perfekta kaffelösningen för det stora företaget med 40-100 anställda.

Pris offereras.

Coffe Soul

Image
Kaffebönor, espresso, choklad, mjölk

Läs mer!

WMF 1500

Image
Kaffebönor, espresso, choklad, mjölk

Läs mer!

Jura GIGA X8

Image
Kaffebönor, espresso, choklad, mjölk

Läs mer!


Kaffe som får dig att längta till jobbet!


Kontakta oss!