Kaffe på jobbet

Kaffe på jobbet

Kaffe som får dig att längta till jobbet!

Utan krångliga avtal!

Är du redo att börja din arbetsdag på bästa möjliga sätt? Ingenting slår en rykande het kopp kaffe på jobbet för att sätta tonen och ge dig den nödvändiga energin för att vara fokuserad och produktiv. På Coffeum förstår vi hur viktigt det är med högkvalitativt kaffe och enastående service för att göra arbetsplatsen ännu bättre.

Kaffeautomat på arbetsplatsen

Kaffeautomat på arbetsplatsen

Att ha en kaffeautomat på arbetsplatsen är inte bara praktiskt utan också en investering i ökad produktivitet och trivsel bland medarbetarna. Våra innovativa kaffemaskiner är enkla att använda och erbjuder ett brett utbud av alternativ för att tillfredsställa olika smaker och preferenser. Från klassiskt bryggkaffe till krämiga cappuccinos och intensiva espressos – vi har något som passar alla.

Upplev mångfalden av kaffenyanser

Med våra kaffeautomater får du inte bara tillgång till en mängd olika dryckesalternativ, utan också möjligheten att utforska olika kaffenyanser och smaker. Våra maskiner är designade för att brygga kaffe av högsta kvalitet, oavsett om du föredrar en mild och len espresso eller en kraftfull och aromatisk kopp bryggkaffe.

Frukt på jobbet

Utöver kaffe erbjuder vi även färsk frukt för att komplettera din arbetsdag och ge dig den energiboost du behöver för att prestera på topp. Våra fruktkorgar är fyllda med säsongens bästa frukter och är ett perfekt alternativ för en hälsosam och näringsrik paus mitt i arbetsdagen.

Njut av naturens goda smaker

Med våra fruktkorgar får du inte bara tillgång till en mängd olika frukter, utan också möjligheten att njuta av naturens goda smaker och nyttigheter. Från saftiga apelsiner till knapriga äpplen och söta vindruvor – varje frukt är noggrant utvald för att garantera en smakupplevelse utöver det vanliga.

Frukt på jobbet
Vatten på jobbet

Vatten på jobbet

Vatten är livsviktigt för att kunna fokusera under arbetsdagen. Med våra vattenmaskiner får du enkelt tillgång till rent och svalkande vatten när du behöver det som bäst. Våra maskiner är utformade för att leverera friskt vatten av högsta kvalitet, vilket gör dem till en oumbärlig del av din arbetsplats.

Friskt vatten för en friskare arbetsplats

Att ha tillgång till rent och svalkande vatten är inte bara en fröjd för smaklökarna utan också en viktig del av att främja hälsa och välmående på arbetsplatsen. Våra vattenmaskiner är utrustade med avancerad filtreringsteknik för att säkerställa att varje droppe vatten är fri från föroreningar och orenheter.

JUST NU BJUDER VI DIG PÅ KAFFE!

Gott kaffe som får dig att längta till jobbet – Nu bjuder vi dig på dom första 600 koppar kaffe när du beställer en kaffemaskin av oss. Chefs Blend är ett friskt & balanserat kaffe från Arvid Nordquist som är framtaget tillsammans med svenska kocklandslaget.

Våra maskiner

Vi har lösningar för stora och små företag.

  • Hur många är ni?
  • När och hur dricker ni kaffe? Alla på en gång eller då och då?
  • Kaffe till personalköket och/eller lite finare kaffe till era besökare?

Vi på Coffeum har kaffelösningar för alla typer av arbetsplatser och kaffekulturer.

Med en ställtid  på 3 timmar och en serviceintervall varannan vecka så garanterar vi dig det bästa och mest prisvärda serviceavtalet i branschen.

Här ser du ett urval av kaffe maskiner – Vi har många fler så kontakta oss så hittar vi en maskin som passar just dig!


COFFEUM SMALL

Coffeum Small finns i flera modeller och kombinationer som passar företag upp till 10 anställda. Coffeum Small finns att få som instant (frystorkat kaffe) , färskbryggt (bönor eller malet kaffe). Brett sortiment för alla smaker. Kaffe som bryggs från nymalda hela bönor får en mustigare kaffesmak. I menyn finns att få ett stort urval av drycker.

Denna kaffelösning är för det mindre företaget med 1-10 anställda.

JURA WE 6

Jura-WE6

Kaffe från hela bönor, espresso, ristretto

INSTANT

Instant Elite

Instantkaffe, choklad, mjölk

JURA WE 8

JURA WE 8

Kaffe från hela bönor, espresso, färsk mjölk


COFFEUM MEDIUM

Coffeum Medium finns i flera modeller och kombinationer som passar företag upp till 50 anställda. Coffeum Medium finns att få som instant (frystorkat kaffe) , färskbryggt (bönor eller malet kaffe), eller espressobrygg. Brett sortiment för alla smaker. Kaffe som bryggs från nymalda hela bönor får en mustigare kaffesmak och en härlig crema på toppen. I menyn finns att få ett stort urval av drycker.

Denna kaffelösning är idealisk för företaget med 10-50 anställda.

NIO 20.2

NIO 20.2

Kaffebönor, espresso, choklad, mjölk

LUA

Lua

Kaffebönor, espresso, choklad, mjölk

ZIA MED CHAI

ZIA MED CHAI

Kaffebönor, espresso, choklad, mjölk, chai


COFFEUM LARGE

Coffeum Large finns i flera modeller och kombinationer som passar företag med 40-100 anställda. Coffeum Large finns att få som instant (frystorkat kaffe) , färskbryggt (bönor eller malet kaffe). Brett sortiment för alla smaker. Kaffe som bryggs från nymalda hela bönor får en mustigare kaffesmak. I menyn finns att få ett stort urval av drycker.

Den perfekta kaffelösningen för det stora företaget med 40-100 anställda.
Pris offereras.

COFFE SOUL 12

Soul 12

Kaffebönor, espresso, choklad, färsk mjölk

WMF 1500

WMF 1500

Kaffebönor, espresso, choklad, färsk mjölk

JURA GIGA X8

Jura Giga X8

Kaffebönor, espresso, choklad, färsk mjölk

Nu när du vet hur viktigt det är med kaffe, frukt och vatten på jobbet, är det dags att ta nästa steg för att förbättra din arbetsplats och öka produktiviteten hos dina medarbetare. Kontakta oss på Coffeum idag för att få reda på mer om våra tjänster och hur vi kan skräddarsy en lösning som passar just dina behov och önskemål. Med vårt engagemang för kvalitet och service är vi din partner för en mer produktiv och trivsam arbetsplats.

Kaffeautomat på arbetsplatsen: En källa till produktivitet och glädje

Att ha en kaffeautomat på arbetsplatsen är inte bara bekvämt utan också en investering i produktivitet och trivsel. Våra innovativa kaffemaskiner är enkla att använda och erbjuder olika alternativ för att tillfredsställa olika smaker och preferenser. Från klassiskt bryggkaffe till krämiga cappuccinos och intensiva espressos, vi har något för alla.

Varför en kaffeautomat på jobbet är avgörande?

En kaffeautomat på arbetsplatsen är inte bara en bekvämlighet utan också en källa till glädje och produktivitet. Att ha tillgång till högkvalitativt kaffe på jobbet gör inte bara arbetet trevligare utan kan också öka moralen och sammanhållningen bland kollegorna. Med våra kaffeautomater kan du enkelt brygga din favoritdryck när som helst på dagen, vilket gör arbetsplatsen till en mer trivsam miljö.

Innovativa kaffemaskiner för alla behov

Våra kaffeautomater är utformade för att passa olika arbetsmiljöer och behov. Oavsett om du arbetar på ett litet kontor med några få anställda eller på ett stort företag med hundratals medarbetare har vi en kaffemaskin som passar just dig. Våra maskiner erbjuder ett brett utbud av dryckesalternativ, från klassiskt bryggkaffe till specialkaffe som cappuccino och latte, för att tillfredsställa alla smaker och preferenser.

Enkelhet och mångsidighet

Våra kaffeautomater är enkla att använda och underhålla, vilket gör dem till en idealisk lösning för alla arbetsplatser. Med intuitiva gränssnitt och snabb bryggtid kan du snabbt och enkelt göra din favoritdryck utan krångel. Dessutom erbjuder våra maskiner olika inställningsmöjligheter så att du kan anpassa din dryck precis efter dina önskemål.

Service och support

När du väljer en kaffeautomat från oss får du inte bara en högkvalitativ produkt utan också enastående service och support. Vårt dedikerade team av kaffespecialister finns alltid till hands för att hjälpa till med installation, underhåll och reparationer för att säkerställa att din kaffemaskin fungerar smidigt och problemfritt. Vi strävar efter att erbjuda den bästa möjliga kundupplevelsen och är alltid här för att hjälpa till med alla dina kaffebehov.

Ett bättre arbetsliv med kaffe på jobbet

Sammanfattningsvis är en kaffeautomat på arbetsplatsen inte bara en praktisk lösning för att tillfredsställa ditt kaffesug, utan också en investering i produktivitet och välbefinnande. Med våra innovativa kaffemaskiner kan du och dina kollegor njuta av högkvalitativt kaffe när som helst på dagen, vilket gör arbetsplatsen till en trevligare och mer stimulerande miljö. Så låt oss tillsammans skapa en bättre arbetsplatsupplevelse med en kaffeautomat från Coffeum!

Frukt på jobbet: Hälsosamma pauser för ökad produktivitet

Förutom kaffe erbjuder vi även frisk frukt för att göra arbetsdagen ännu bättre. Våra fruktkorgar är fyllda med säsongens bästa frukter och ger en energiboost som ökar produktiviteten och välbefinnandet på kontoret.

Varför inkludera frukt på arbetsplatsen?

Att inkludera frukt på arbetsplatsen är inte bara en god idé för att främja en hälsosam livsstil bland dina anställda utan kan också bidra till ökad produktivitet och välbefinnande. Genom att erbjuda färska fruktkorgar till dina medarbetare kan du bidra till att skapa en positiv arbetsmiljö där hälsa och välbefinnande prioriteras.

Färskhet och variation

Våra fruktkorgar är fyllda med en mängd olika frukter, från saftiga apelsiner och knapriga äpplen till söta vindruvor och exotiska kiwis. Varje frukt är noggrant utvald för sin färskhet och smak, vilket gör våra fruktkorgar till en uppskattad och välkomnad insättning på kontoret.

Energiboost för ökad produktivitet

Frukt är en naturlig källa till energi och näringsämnen som kan hjälpa till att öka koncentrationen och fokuseringen under arbetsdagen. Genom att erbjuda frisk frukt till dina medarbetare kan du bidra till att hålla dem alerta och engagerade, vilket i sin tur kan öka produktiviteten och effektiviteten på arbetsplatsen.

Hälsa och välbefinnande på kontoret

Att inkludera frukt på arbetsplatsen är inte bara bra för de anställdas hälsa och välbefinnande utan kan också bidra till att skapa en positiv och hälsosam arbetsmiljö där medarbetarna trivs och trivs. Genom att visa att du bryr dig om dina anställdas välbefinnande kan du bygga starkare relationer och öka lojaliteten till företaget.

Enkelhet och bekvämlighet

Att inkludera frukt på arbetsplatsen är enkelt och bekvämt med våra fruktkorgar. Vi levererar färska fruktkorgar direkt till ditt kontor och ser till att de är fyllda med säsongens bästa frukter för att garantera en enastående smakupplevelse varje gång.

Vatten på jobbet: En nödvändighet för välmående och produktivitet

Vatten är livsviktigt för att hålla sig hydrerad och fokuserad under arbetsdagen. Med våra vattenmaskiner får du enkelt tillgång till rent och svalkande vatten när du behöver det som bäst, vilket kan hjälpa till att öka produktiviteten och välbefinnandet på kontoret.

Varför vatten är viktigt på arbetsplatsen?

Vatten är avgörande för att bibehålla en god hälsa och välbefinnande, särskilt under långa arbetsdagar där det är lätt att glömma att dricka tillräckligt med vätska. Genom att erbjuda rent och svalkande vatten till dina medarbetare kan du hjälpa dem att hålla sig hydrerade och fokuserade, vilket kan öka produktiviteten och effektiviteten på arbetsplatsen.

Rent och svalkande vatten när du behöver det som bäst

Med våra vattenmaskiner får du enkelt tillgång till rent och svalkande vatten när du behöver det som bäst. Våra maskiner är utformade för att leverera friskt vatten av högsta kvalitet med ett enkelt knapptryck, vilket gör det till en bekväm och praktisk lösning för alla arbetsplatser.

Hälsa och välbefinnande på arbetsplatsen

Att hålla sig hydrerad är avgörande för att bibehålla en god hälsa och välbefinnande, särskilt under långa arbetsdagar där det är lätt att glömma bort att dricka tillräckligt med vätska. Genom att erbjuda rent och svalkande vatten till dina medarbetare kan du bidra till att främja en hälsosam livsstil och öka välbefinnandet på arbetsplatsen.

Miljövänliga alternativ

Våra vattenmaskiner är utrustade med avancerad filtreringsteknik för att säkerställa att varje droppe vatten är fri från föroreningar och orenheter. Dessutom erbjuder vi även miljövänliga alternativ som återanvändbara vattenflaskor och vattenkaraffer för att minska vår miljöpåverkan och främja hållbara levnadsvanor på arbetsplatsen.

Fördelarna med att ha vatten på arbetsplatsen:

  1. Ökad produktivitet: Genom att hålla sig ordentligt hydrerad kan medarbetare bibehålla koncentrationen och energinivåerna under hela arbetsdagen, vilket leder till ökad produktivitet och bättre prestanda.
  2. Bättre hälsa och välbefinnande: Att dricka tillräckligt med vatten är avgörande för att upprätthålla en god hälsa och välbefinnande. Det kan bidra till att förhindra uttorkning, minska risken för huvudvärk och främja en allmän känsla av välmående.
  3. Miljömedvetenhet: Genom att erbjuda vatten på arbetsplatsen kan du minska behovet av engångsplastflaskor och därmed minska din koldioxidavtryck. Dessutom kan du välja miljövänliga alternativ såsom återanvändbara flaskor och karaffer för att ytterligare minska miljöpåverkan.
  4. Positiv arbetsmiljö: Att ha tillgång till rent och svalkande vatten på arbetsplatsen kan bidra till att skapa en positiv och hälsosam arbetsmiljö där medarbetarna känner sig omhändertagna och värderade.
  5. Kostnadseffektivitet: Att investera i en vattenmaskin kan vara kostnadseffektivt på lång sikt jämfört med att köpa engångsplastflaskor. Dessutom kan du minska kostnaderna för sjukfrånvaro genom att främja en hälsosam livsstil bland dina medarbetare.

Personlig hälsa och välbefinnande på arbetsplatsen: Skapandet av en trivsam miljö

I dagens arbetsmiljö är det allt viktigare att integrera lösningar som främjar personlig hälsa och välbefinnande på arbetsplatsen. Vi erbjuder inte bara kaffe, frukt och vatten, utan strävar också efter att skapa en trivsam och givande miljö för alla våra kunder.

Ergonomiska arbetsplatser för ökad komfort och produktivitet

En av de viktigaste aspekterna av personlig hälsa på arbetsplatsen är att ha en ergonomiskt utformad arbetsplats. Våra specialister kan hjälpa till med att skapa skräddarsydda arbetsplatser som främjar rätt kroppshållning och minskar risken för belastningsskador. Genom att investera i ergonomiska möbler och tillbehör kan du öka komforten och produktiviteten på arbetsplatsen samtidigt som du minskar risken för skador och obehag.

Mental välbefinnande och stresshantering

Utöver fysisk hälsa är det också viktigt att uppmärksamma det mentala välbefinnandet på arbetsplatsen. Vi erbjuder olika resurser och program för stresshantering och mental hälsa för att stödja våra kunder i att hantera arbetsrelaterad stress och främja en positiv arbetsmiljö. Genom att erbjuda tillgång till coaching, workshops och andra resurser kan vi hjälpa dina medarbetare att hantera stress och uppnå en bättre balans mellan arbete och privatliv.

Företagshälsovård och hälsosamma vanor

Vi samarbetar också med experter inom företagshälsovård och hälsosamma vanor för att erbjuda skräddarsydda program och tjänster som främjar en hälsosam livsstil på arbetsplatsen. Genom att erbjuda tillgång till hälsokontroller, hälsoföreläsningar och andra förebyggande tjänster kan vi hjälpa dina medarbetare att ta kontroll över sin hälsa och välmående.

En gemenskap för välbefinnande och stöd

Vår vision sträcker sig bortom att erbjuda enkla produkter och tjänster; vi strävar efter att skapa en gemenskap för välbefinnande och stöd där alla känner sig välkomna och inkluderade. Genom att främja en kultur av öppenhet, respekt och stöd kan vi skapa en arbetsplats där alla kan blomstra och nå sin fulla potential.

Ett holistiskt synsätt på personlig hälsa och välbefinnande

Sammanfattningsvis erbjuder vi ett holistiskt synsätt på personlig hälsa och välbefinnande på arbetsplatsen. Genom att integrera lösningar för fysisk, mental och emotionell hälsa strävar vi efter att skapa en trivsam och givande arbetsmiljö där alla kan känna sig lyckliga, hälsosamma och motiverade att prestera sitt bästa. Låt oss tillsammans skapa en arbetsplats där välbefinnande är en prioritet och alla kan blomstra och växa!