Kaffe på jobbet

Kaffe på jobbet

Kaffe som får dig att längta till jobbet!

Utan krångliga avtal!

Är du redo att börja din arbetsdag på bästa möjliga sätt? Ingenting slår en rykande het kopp kaffe på jobbet för att sätta tonen och ge dig den nödvändiga energin när du behöver vara fokuserad och produktiv. På Coffeum förstår vi hur viktigt det är med högkvalitativt kaffe och enastående service för att göra arbetsplatsen ännu bättre.

Kaffeautomat på arbetsplatsen

Kaffeautomat på arbetsplatsen

Att ha en kaffeautomat på arbetsplatsen är inte bara praktiskt utan också en investering i ökad produktivitet och trivsel bland medarbetarna. Våra innovativa kaffemaskiner är enkla att använda och erbjuder ett brett utbud av alternativ i syfte att tillfredsställa olika smaker och preferenser. Från klassiskt bryggkaffe till krämiga cappuccinos samt intensiva espressos – vi har något som passar alla.

Upplev mångfalden av kaffenyanser

Med våra kaffeautomater får du inte bara tillgång till en mängd olika dryckesalternativ, utan också möjligheten att utforska olika kaffenyanser och smaker. Våra maskiner är designade för att brygga kaffe av högsta kvalitet, oavsett om du föredrar en mild och len espresso eller en kraftfull och aromatisk kopp bryggkaffe.

Frukt på jobbet

Utöver kaffe erbjuder vi även färsk frukt för att komplettera din arbetsdag och ge dig den energiboost du behöver för att prestera på topp. Våra fruktkorgar är fyllda med säsongens bästa frukter samt är ett perfekt alternativ för en hälsosam och näringsrik paus mitt i arbetsdagen.

Njut av naturens goda smaker

Med våra fruktkorgar får du inte bara tillgång till en mängd olika frukter, utan också möjligheten att njuta av naturens goda smaker och nyttigheter. Från saftiga apelsiner till knapriga äpplen och söta vindruvor – varje frukt är noggrant utvald för att garantera en smakupplevelse utöver det vanliga.

Frukt på jobbet
Vatten på jobbet

Vatten på jobbet

Vatten är livsviktigt för att kunna fokusera under arbetsdagen. Med våra vattenmaskiner får du enkelt tillgång till rent och svalkande vatten när du behöver det som bäst. Våra maskiner är utformade i syfte att leverera friskt vatten av högsta kvalitet, vilket gör dem till en oumbärlig del av din arbetsplats.

Friskt vatten för en friskare arbetsplats

Att ha tillgång till rent och svalkande vatten är inte bara en fröjd för smaklökarna utan också en viktig del av att främja hälsa och välmående på arbetsplatsen. Våra vattenmaskiner är utrustade med avancerad filtreringsteknik för att säkerställa att varje droppe vatten är fri från föroreningar och orenheter.

JUST NU BJUDER VI DIG PÅ KAFFE!

Gott kaffe som får dig att längta till jobbet – Nu bjuder vi dig på dom första 600 koppar kaffe när du beställer en kaffemaskin av oss. Chefs Blend är ett friskt & balanserat kaffe från Arvid Nordquist som är framtaget tillsammans med svenska kocklandslaget.

Erbjudande

Förutom att det är bekvämt att hyra en kaffemaskin till jobbet är det en investering i produktivitet och trivsel för ditt team.

Enkelheten att brygga din favoritdryck när som helst på dagen gör att arbetsplatsen blir mer trivsam.

Skapa en trevligare och mer stimulerande arbetsmiljö med en kaffeautomat från oss på Coffeum!

Våra maskiner

Vi har lösningar för stora och små företag.

 • Hur många är ni?
 • När och hur dricker ni kaffe? Alla på en gång eller då och då?
 • Kaffe till personalköket och/eller lite finare kaffe till era besökare?

Vi på Coffeum har kaffelösningar för alla typer av arbetsplatser och kaffekulturer.

Med en ställtid  på 3 timmar och en serviceintervall varannan vecka så garanterar vi dig det bästa samt det mest prisvärda serviceavtalet i branschen.

Här ser du ett urval av kaffe maskiner – Vi har många fler så kontakta oss så hittar vi en maskin som passar just dig!


COFFEUM SMALL

I denna kategori erbjuder vi maskiner som passar för företag med upp till 10 anställda. Dessutom är Coffeum Small tillgänglig i olika varianter, såsom instant (frystorkat kaffe) och färskbryggt (bönor eller malet kaffe), vilket ger en mångfald av valmöjligheter. Vidare har vi ett brett sortiment som tillgodoser alla smakpreferenser. Dessutom får kaffe som bryggs från nymalda hela bönor en djupare och mer mustig smak. Slutligen erbjuder menyn ett stort urval av drycker, vilket säkerställer att det finns något för varje smak.

Denna kaffelösning är för det mindre företaget med 1-10 anställda.Från 295:-/månad

JURA WE 6

Jura-WE6

Kaffe från hela bönor, espresso, ristretto

INSTANT

Instant Elite

Instantkaffe, choklad, mjölk

JURA WE 8

JURA WE 8

Kaffe från hela bönor, espresso, färsk mjölk


COFFEUM MEDIUM

För företag med upp till 50 anställda är dessa maskiner ett utmärkt val. Coffeum Medium erbjuds i flera varianter: som instant (frystorkat kaffe), färskbryggt (bönor eller malet kaffe), samt espressobrygg, vilket innebär att vi har något för alla. Dessutom, tack vare vårt brett sortiment, kan vi tillfredsställa alla smakriktningar. Inte nog med det, kaffe som bryggs från nymalda hela bönor ger inte bara en mustigare smak utan också en härlig crema på toppen. För att avrunda det hela, erbjuder vår meny ett stort urval av drycker, vilket garanterar att det finns alternativ för alla preferenser.

Denna kaffelösning är idealisk för företaget med 10-50 anställda. Från 395:-/månad

NIO 20.2

NIO 20.2

Kaffebönor, espresso, choklad, mjölk

LUA

Lua

Kaffebönor, espresso, choklad, mjölk

ZIA MED CHAI

ZIA MED CHAI

Kaffebönor, espresso, choklad, mjölk, chai


COFFEUM LARGE

I denna kategori presenterar vi flera modeller och kombinationer som är idealiska för företag med 40-100 anställda. För att komplettera detta, är Coffeum Large tillgängligt både som instant (frystorkat kaffe) och färskbryggt (bönor eller malet kaffe), vilket ger en mångsidighet som passar alla önskemål. Vårt breda sortiment säkerställer att det finns alternativ för varje smakprofil. Dessutom ger kaffe som bryggs från nymalda hela bönor en rikare och mer mustig smakupplevelse. Avslutningsvis erbjuder vår meny ett stort urval av drycker, vilket garanterar att alla kan hitta sin favoritdryck.

Den perfekta kaffelösningen för det stora företaget med 40-100 anställda.
Från 495:-/månad

COFFE SOUL 12

Soul 12

Kaffebönor, espresso, choklad, färsk mjölk

WMF 1500

WMF 1500

Kaffebönor, espresso, choklad, färsk mjölk

JURA GIGA X8

Jura Giga X8

Kaffebönor, espresso, choklad, färsk mjölk

COFFEUM FRUKTKORGAR

Våra fruktkorgar utgör en idealisk lösning för att uppmuntra till hälsosamma vanor på arbetsplatsen. Med en variation av saftiga apelsinerknapriga äpplensöta vindruvor och exotiska kiwis, erbjuder vi en mångfald som tillfredsställer varje smak. Dessutom ser Coffeum till att alltid välja ut de finaste frukterna för säsongen, vilket garanterar maximal färskhet och utsökt smak i varje bit.

Att välja frukt på kontoret är inte bara bra för välbefinnandet, utan det bidrar även till ökad produktivitet. Frukten levererar en naturlig energikick som håller medarbetarna alerta och fokuserade genom hela arbetsdagen. Genom att satsa på deras hälsa visar du inte bara omtanke, utan du bidrar också till att skapa en positiv företagskultur där välbefinnande står i centrum.

Våra leveranser är både enkla och bekväma, och de kommer direkt till din arbetsplats. Vi ansvarar för allt från urvalet av de bästa frukterna till att din korg är fylld med säsongens bästa vid varje leverans. Genom att införa våra fruktkorgar på arbetsplatsen kan du skapa en hälsosam och trivsam miljö, vilket i sin tur kan leda till ökad produktivitet och arbetsglädje.


Small

Coffeum fruktkorg

Passar perfekt det lilla kontoret på 1-10 anställda.
149:- för 6kg

Medium

Coffeum fruktkorg

Passar bra för kontoret med 10-15 anställda.
231:- för 9kg

Large

Coffeum fruktkorg

Passar bra för det lite större kontoret med 15-20 anställda.
289:- för 11kg

Hyra vattenmaskin kontor

Hyra vattenmaskin kontor

Att tillhandahålla rent och svalkande vatten på arbetsplatsen är inte enbart en bekvämlighet, utan snarare en grundläggande förutsättning för att upprätthålla hälsa och välbefinnande. Genom att välja vår tjänst för hyra av vattenmaskin för kontoret, säkerställer du att du och dina kollegor alltid har tillgång till den vätska som krävs för att förbli välmående och koncentrerade genom hela arbetsdagen.

Att hyra en vattenmaskin till kontoret medför flera fördelar:

Först och främst, ökad produktivitet: Genom att säkerställa att medarbetarna är välhydrerade kan de behålla sin koncentration och energi under hela arbetsdagen, vilket i sin tur leder till förbättrad prestanda.

Därefter, bättre hälsa och välbefinnande: Regelbunden vattenkonsumtion är kritisk för att bibehålla god hälsa. Det hjälper till att förebygga uttorkning, minskar risken för huvudvärk och bidrar till en övergripande känsla av välmående.

Vidare, miljömedvetenhet: Att tillhandahålla vatten på arbetsplatsen kan minska användningen av engångsplastflaskor, vilket bidrar till en lägre koldioxidavtryck. Genom att välja återanvändbara alternativ som flaskor och karaffer kan man ytterligare reducera miljöpåverkan.

Dessutom, en positiv arbetsmiljö: Tillgången till rent och svalkande vatten bidrar till en hälsosam arbetsplats där medarbetare känner sig värderade och omhändertagna.

Slutligen, kostnadseffektivitet: Jämfört med att köpa engångsplastflaskor kan hyra av vattenmaskin vara ett mer ekonomiskt val på lång sikt. Det kan även minska sjukfrånvaron genom att uppmuntra till en hälsosam livsstil hos medarbetarna.


COFFEUM VATTENMASKINER

Coffeum vattenmaskiner finns i flera modeller och kombinationer som passar alla företag .

TAPPKRAN VATTEN

Tappkran Coffeum

Coffeum Albatross erbjuder kylt kolsyrat vatten samt kylt naturellt vatten med möjlighet till smaksättning, vilket gör den till ett perfekt val för inbyggnadskran i bänkar eller för att komplettera våra fristående skåp Atena och Halia. Dessutom finns den höga modellen av Albatross, som är utrustad med två tappkranar, även tillgänglig i en högblank svart finish.

För att ytterligare anpassa oss till era behov, erbjuder vi skräddarsydda vattenlösningar. Till exempel kan vi montera enheten direkt på er köksbänk. Slutligen är Albatross tillgänglig i flera färger, inklusive krom, för att matcha er inredning.

FRISTÅENDE VATTENMASKIN

Fristående vattenmaskin Coffeum

Triton utmärker sig som vår toppsäljare bland de fristående vattenautomaterna och har genomgått en omfattande förfining för att bli det självklara valet för många av våra kunder. Med sin kompakta storlek och eleganta design, passar den perfekt i större kontorsmiljöer, hotellobbyn eller konferensrummet. Oavsett om du föredrar Triton i svart eller vitt, kommer den att integreras sömlöst i sin omgivning och bli en naturlig mötespunkt.

Okompromissad kapacitet

Vidare är Triton konstruerad med våra Pro1 och Pro2 kylaggregat, vilket säkerställer en oöverträffad flödeskapacitet. Golvmodellen inkluderar även utrymme för en kolsyreflaska, vilket möjliggör servering av kylt kolsyrat vatten (endast med Pro2-modellen).

Dessutom är chassit tillverkat av pulverlackad plåt med detaljer i rostfritt stål, anpassat för Escowas Pro 1- och Pro 2-kylare, vilket gör den lätt att rengöra och hållbar även i miljöer med hög användningsfrekvens.

För att ytterligare förhöja din verksamhets profil, kan Triton utrustas med en belyst front, ett populärt val bland våra målmedvetna kunder. Den bakbelysta fronten (LED) skapar en attraktiv effekt och vi kan anpassa designen efter dina önskemål. Om du har några frågor om den belysta fronten, tveka inte att kontakta oss för mer information.

Slutligen är Triton också tillgänglig som en bänkmodell, vilket erbjuder ytterligare flexibilitet för placering och användning.

KÄLLVATTEN

Källvatten

Om du är på jakt efter källvatten, så har du hittat rätt hos Porla Brunn. Källvatten från Waterlogic erbjuds som en praktisk lösning i de fall där praktiska hinder förhindrar installation av en vattenautomat som är ansluten till det fasta vattennätet. Därmed kan du njuta av friskt källvatten även utan tillgång till det vanliga vattensystemet.


Vanliga frågor (FAQ) om Coffeum

Vad erbjuder Coffeum för arbetsplatser?

 • Coffeum tillhandahåller ett omfattande utbud av kaffeautomater, fruktleveranser och vattenmaskiner för företag och kontor. Vårt sortiment inkluderar inte bara högkvalitativt kaffe utan även säsongens färskaste frukt och kristallklart vatten, allt med målet att höja standarden på arbetsmiljön och främja produktiviteten.

Vilka typer av kaffemaskiner erbjuder Coffeum?

 • Vi tillhandahåller ett brett utbud av kaffemaskiner, som omfattar allt från instantmaskiner och färskbryggare till espressomaskiner. Vårt sortiment är skräddarsytt för att möta behoven hos olika företagsstorlekar och kaffekulturer, med mångsidiga alternativ som passar allt från små företag till stora organisationer.

Hur säkerställer Coffeum kvaliteten på sitt kaffe?

 • Vi samarbetar med ledande kafferosterier i Sverige, såsom Arvid Nordquist och Löfbergs Lila, för att erbjuda högkvalitativt och smakrikt kaffe. Vårt sortiment inkluderar även Fairtrade- och KRAV-märkta, ekologiskt odlade och 100 % klimatkompenserade kaffesorter.

Vilka fördelar finns det med att ha en kaffeautomat på arbetsplatsen?

 • Att ha en kaffeautomat på arbetsplatsen är inte bara praktiskt utan också en investering i ökad produktivitet och trivsel bland medarbetarna. Det ger möjlighet till enkel tillgång till högkvalitativt kaffe och olika dryckesalternativ under arbetsdagen.

Hur fungerar Coffeums service och support?

 • Vår serviceavdelning är helt inriktad på att garantera att alla kaffemaskiner fungerar utan problem och att våra kunder är fullständigt nöjda. För att uppnå detta erbjuder vi snabb service inom tre timmar under vardagar. Dessutom genomför vi regelbundna underhållsbesök två gånger i månaden, vilket inte bara hjälper till att förebygga driftstopp utan också säkerställer högsta möjliga kaffekvalitet.

Vilka miljöåtgärder har Coffeum implementerat?

 • Coffeum är engagerade i att minimera sin miljöpåverkan genom att erbjuda ekologiskt odlade och klimatkompenserade kaffesorter samt genom att minska användningen av icke förnybara material och energiförbrukning. Vi arbetar också aktivt med återvinning och källsortering för att minimera avfallet.

Hur kan jag komma igång med Coffeums tjänster?

 • För att påbörja användningen av Coffeums tjänster, som innefattar hyra av kaffemaskinerbeställning av frukt eller vattenleveranser, eller om du önskar ytterligare information och rådgivning, är du välkommen att kontakta oss antingen via telefon eller e-post. Vi står redo att med glädje assistera dig i att identifiera den optimala lösningen för just din arbetsplats.

Vad erbjuder Coffeum för företag av olika storlekar?

 • Vi har skräddarsydda kaffelösningar för små, medelstora och stora företag. Oavsett om ni är en liten start-up eller ett stort företag, har vi kaffemaskiner och serviceavtal som passar era behov och budget.

Vilka fördelar finns det med att välja Coffeum som leverantör för kaffe och frukt till arbetsplatsen?

 • Med Coffeum får du inte bara tillgång till högkvalitativt kaffe, färsk frukt och rent vatten. Dessutom får du en pålitlig service och support från vårt dedikerade team. Vi strävar efter att göra det enkelt och bekvämt för dig att njuta av goda smaker och en hälsosam arbetsmiljö på jobbet.